FLOW 3 // Sving, Sporforståelse og Linjevalg

Flow 3 er for dig der gerne vil lære at køre sving bedre på din MTB. Når du kan køre sving godt, vil du opleve MTB spor på en helt anden måde og vil føle mere flow og fun-factoren ryger helt sikkert i vejret! Efter kurset vil sving være sjovere og du vil føle du har mere flow på sporet.

Kurset har en naturlig progression, hvor vi starter med basis svingteknikker, hvorefter vi bygger mere på. Dette vil blive gjordt efter dit niveau, således alle øvelser er tilpasset til dig. Basis teknikkerne arbejder vi med på grusvej, hvor underlaget er sikkert og nemmere at lære nye teknikker på. Her vil vi blandt andet arbejde med at kante cyklen og arbejde med fod-position.

Efter vi har arbejdet med teknikker på grusvejen tager vi ud på nogle fede nedkørsler, hvor vi arbejder med teknikkerne fra grusvejen på sporet. Her snakker vi ligeledes om sporforståelse og linjevalg. Der vil blive indlagt øvelser på nedkørslerne for at arbejde med linjer og sporforståelsen.

 

Niveau: Middel – Øvet

Du lærer:
 • Grundsving
 • Berms
 • Offcamber sving
 • Sporforståelse
 • Linjevalg
Det praktiske:
 • Dato // d. 8/4 – 2018
 • Lokation // Lundby Krat rute start – Se Singlertracker App
 • Varighed // 3 timer / Kl. 10-13
 • Pris // 400kr
 • Tilmelding // MobilePay: 41 13 14 13 / skriv: FLOW 3
 • Deltagerantal // Maks. 8 pers.
 • Ved færre end 3 tilmeldte eller ringe vejr rykkes/aflyses kurset.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.