Endurance Social Ride // MTB tur i Rold Skov // Skørping

Flow for free i et formopbyggende socialt format! MTB-turen i Rold Skov er en social tur med fokus på at få tid i sadlen og køre fede nedkørsler. Tips og tricks deles ud undervejs, når vi rammer nogle fede sektioner.

 

Det formopbyggende sociale formatet er for MTB-ryttere, der føler sig komfortabel på røde og sorte nedkørsler. Du skal også være ok med at cykle 2-3 timer uden længere pauser. Vi cykler rundt i Rold Skov som en længere tur, hvor vi kører nogle af de fedeste nedkørsler i området.

Jeg tænker at planlægge en tur på 25-35km, med lidt indlagte Trail Cup prep intervaller 😉 Hermed er det en god tur, hvis du planlægger at deltage i Trail Cuppen og gerne vil have noget tid i sadlen i godt selskab. Det første tip, er at tage noget energi med på turen – en bar eller to-tre gels i timen burde være ok.

 

Facts:

Dato // Søndag d. 9/2 – 2020, kl. 10-12/13

Sted // Rold Skov – Himmerlandsvej 59, 9520 Skørping

Tilmelding // Tjek FB begivenheden og tryk “deltager” der.

Bad Weather Protocol // I tilfælde af udueligt vejr (fuld skrue på regn eller sne) aflyses turen.

 

2 tanker om “Endurance Social Ride // MTB tur i Rold Skov // Skørping”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.