HOLD TRÆNING

FLOWMTB tilbyder Åbne og Private Hold. De Åbne Hold, bliver udbudt af FLOWMTB under blogsektionen. De Private Hold er for jer der er en gruppe af 2-8 personer, der vil have et kursus kun for jer.

Åbne Hold:
FLOW 1:

På dette kursus vil vi have fokus på de flow skabene teknikker, du som MTBer skal bruge for, at være mere sikker og have det sjovere på sporet. Kurset er rettet mod at give dig de essentielle teknikker til din teknikværktøjskasse. Der vil blive arbejdet med; positon, balanceøvelser, bremseteknik og linjevalg, så du kan udnytte sporets ujævnheder og byggede forhindringer.

Dette kursus vil give dig overblik og sikkerhed på sporet, så du kan løfte dit MTB niveau til nye højder.

Niveau: Begynder – Let Øvet

FLOW 2:

Dette kursus vil der være fokus på mere flow gennem en mere aktiv kørestil i skoven. Dette vil indbefatte at du vil lærer; manual/wheelie, baghjulsløft og bunnyhop. Disse teknikker er et vigtigt værktøj til at flowe mere i skoven og sørge for at fun-factoreren ryger helt til tops! Disse teknikker vil også gøre hop og drop en leg for dig efter du har været på dette kursus. Tekniske opkørsler med step-ups samt rødder mm, vil der også blive arbejdet med.

Niveau: Begynder – Øvet

FLOW 3:

Dette kursus sætter fokus på sving i alle dets afskygninger. Vi starter med at køre basis teknikken ind, inden vi kører ud i skoven og sætter det vi har lært på sporet. Du kommer til at lære: Flade sving, Berms og Offcamber. Der vil ydermere blive lang vægt på at være mere aktiv på cyklen i sving for at maksimere greb på sporet. Efter kurset vil du opleve et helt andet flow på sporet og have et kæmpe smil på læben!

Niveau: Middel – Øvet

 

Pris:

400 kr. pr. person – Maks. 8 personer

Private Hold:

Private hold er til dig/jer, der gerne vil have privat undervisning i venner/kollegaers lag. Det vil som udgangspunkt være jer der byder ind med hvilket teknisk aspekt af mountainbiking I vil arbejde med.

Det kan være alt fra grundposition til hvordan man kører tekniske nedkørseler eller bliver bedere til at køre op ad tekniske passager. Vi vil dog gerne være behjælpelige med at skræddersy et kursus der passer til jeres behov og gruppens niveau. Vi anbefaler at arbejde med 1 teknik pr. time for at få maksimalt udbytte af undervisningen. Dermed kan vi nå 2-3 teknikker på 3 timer. Vi opbygger normalt et kursus ved, at køre tør træning på grusvej, hvorefter vi tager ud i skoven og aktivere teknikkerne fra tør træningen. Lokation for kurset er også op til jer i forhold til jeres kendte spor. Hvis undervisningen foregår på kendte spor, kan der være større chance for at I får en aha oplevelse mht. teknikkerne på kurset.

 

Pris pr. pers.

2 pers. 750kr

3 pers. 650kr

4 pers. 600kr

5-6 pers. 500kr

7-8 pers. 450kr